torstai 21. lokakuuta 2010

AsuAsuAsuAsu

Jeeeii!! Saapui vihdoin se kauan (okei kaksi päivää) odotettu halloween-pukuni!

Pari päivää sitten kävin siis kyselemässä paikallisesta Pilailu-Puodista haluamaani asua, mutta sillä niitä ei ollut sillä hetkellä (enää?) saatavilla, se tilattiin minulle, ja ne molemmat odottelupäivät en tehnyt muuta kuin panikoin puvun ajoissa tulemisesta. Onneksi sain sen näinkin nopeasti ja nyt se tosiaan on täällä<3

Kotiin päästyäni oli sitten heti pakko taas laittaa puku päälle (niin kokeilin sitä jo siis kaupassa..) ja passittaa pikkusisko kuvaamaan. Kuten arvata saattaa, innokkuuteni ei tiedä rajoja, sillä vaikka puku onkin "yllätys", en voi vastustaa kiusausta laittamasta kuvat tänne. NYT HETI.

Joten bileisiin tulijat: NÄITÄ ETTE SAA KATSOA!!
Te muut: Enjoy!
Tidii!
Olen kyllä tosi tyytyväinen, vaikka en aluksi osannutkaan millään keksiä keneksi pukeudun. Sisäkkö on aika klassinen perusjuttu, mutta ahh, niin kiehtova!

Ajattelin vielä valkoisen puuterin tai värin avulla vaalentaa ihoni, jotta tunnelma olisi enemmän kohdallaan.  Roolini on siis sisäkkö-ruumis tjtn. : D

Eli siis tarkoitus olisi tämän viattoman puhtoisen naaman sijaan kehitellä jotain karmivampaa.
Ehkäpä tällaista:

Jostain syystä äitini ei oikein pitänyt meikistä.. : S

Mutta nyt lopettelen, ja nähdään ensi kertaa luultavasti vasta lauantain jälkeen, sillä on niin paljon kiirettä vielä valmistelujen kanssa.. 
Ja jos ei sitten nähdä, niin puolestani hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti