perjantai 27. toukokuuta 2011

Muffin-Sisters

Olen jo pitkään miettinyt yo-juhlieni tarjoilupuolta, tulematta oikein mihinkään varsinaisees lopputulokseen.. :S Haluaisin valmistaa paljon kaikennäköistä, jotta vieraat saisivat valita herkkunsa vapaasti. Löysin Kinuskikissalta tämän hauskan suklaamuffinssireseptin ja eilen ennen ystäväni Tiran tuloa kylään päätimme pikkusiskoni kanssa testata sitä. Okei, käytännössä tämä tarkoitti sitä että minä tein kaiken ja pikkusiskoni vain pyöri ympärilläni ja siivoili käyttämäni tavarat takaisin kaappeihin.

Tässä vielä resepti:

Daim-suklaamuffinssit

12 kpl isoja, 15-20 kpl pienempiä

1 levy Maraboun Daim-maitosuklaata (<- itse käytin Fazerin sinistä ja toimi hyvin!)
150 g margariinia
1 ½ dl sokeria
2 munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 ½ rkl kaakaojauhetta
1 ½ dl maitoa tai kermaa

Leikkaa puolet suklaalevystä rouheeksi. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan maidon/kerman kanssa. Lisää lopuksi rouhe nuolijalla sekoittaen.
Nosta lusikalla nokare taikinaa muffinssivuokaan, aseta päälle yksi suklaapala sydämeksi ja peitä taikinalla. Paista 225 asteessa 12-15 min.

Lopputulos oli hyvin maukas!

Eikös random sekamelskakoristelu ollutkaan se paras tapa?


Ja sitten tietysti paiston odottelun aikana oli pakko....




Sain muuten eilen illalla myös musiikkiopiston stipendin! Aijai, viimevuoden 20 euron sijaan sain tällä kertaa jopa 30 euroa. :---D No ei, onhan se todella mukavaa ja koskettavaa itse ajatuksena. Kiitoksia<3



Sinä päivänä sain myös ensimmäisen yo-ruusuni (ex)lauluopettajaltani. Kaisaa<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti