sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Spring, Ring Ring!

Aurinko paistelee kiusoittelevasti ikkunasta ja minä homeilen jälleen kotona tenttikirjan ääressä. Huomiseksi on opeteltava jälleen lisää latinankielisiä ruumiinosia ja vaikka latina sinänsä kiinnostaa, ei tällaisella hetkellä tekisi mieli muuta kuin polttaa oppikirjat roviolla tai vähintäänkin repiä ne riekaleiksi. Kai minuunkin sitten muitenkin iski se kevään huuma ja kaipuu uusiin seikkailuihin. Asiaa ei mitenkään auta hiipivä matkakuume jota vielä lämmittelen selailemalla kavereiden inter rail -valokuvia facebookissa..

Ilmat ovat jo selkeästi lämmenneet ja tämähän tarkoittaa upeiden mekkojen ja korkokenkien valtakauden alkua! Omat korkoni ovat jo hiljattain päässeetkin  käyttöön asti, mutta uusien kuteiden kanssa sormet kipittelevät kuin itsestään selailemaan mekkojen ja hameiden keväisiä nettikauppavalikoimia. Tässä muutamat suloiset Nellyn tarjoamat lyhyet kevätmekkoset:

Näitä katsellessa iskee ikuinen ajatus että MIKSI minulla ei ole miljoonia ja voi MIKSI en saisi kaikkea mitä haluaisin.. ;___;  <3 Vaikkei yksikään yllä olevista mekoista olekaan mikään The Elämäni Mekko, olisi silti niin kivaa saada kaappiinsa useampia vaihtoehtoja joita vaihdella ja somistella! 

Vaikka useammat vaatteeni ovat mustia, pyrin aina piristämään kokonaisuuksiani edes jollain värin tynkällä. Joskus väriläiuskäksi riittävät pelkät oranssit hiukseni, mutta toisinaan sekaan eksyy useampikin värisävy. On kuitenkin niitäkin päiviä jolloin suorastaan kumpuan intoa ja pirteyttä, eikä yksinkertaisen tumma kaapu riitäkään kuvailemaan niitä tunteita. Sellaisina hetkinä saatan päräyttää kunnon värikartalla tai psykedeelisellä kukkakuosilla! Miksei myös niillä molemmilla? ;)

Sitä lottovoittoa odotellessa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti